Погода в Україні найближчі дні буде різноманітна, проте приємна. Синоптики стверджують, що наша країна - найтепліша точка Європи нині, оскільки на Заході панує циклон з великими опадами і низькими температурами. Циклон насуватиметься і на Україну, проте його зустріне антициклон.

Читайте Знай в Google News!

Вже 5 жовтня варто очікувати опадів на Заході, проте температура не впаде низько. 6 жовтня очікують короткочасні опади в інших регіонах України, окрім Сходу: саме звідти посуне антициклон, який допоможе врівноважити температуру по всій країні.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

Від +16° на Заході до +24° на Півдні - така температура очікується на весь тиждень. Вночі 3-9° тепла по всій країні, крім Півдня, там вночі 6-12°. Через зіткнення циклонів у центральній частині передбачаються сильні вітри і шквали, опади, короткочасні і не сильні, випадуть у Житомирській та Вінницькій області.

Популярні новини зараз
Україну заполонять африканці та афганці: чекає багато проблем Пенсіонерам нарахують 292 гривні: хто отримає мізерний бонус Осінні канікули під загрозою: школярі відпочиватимуть за новими графіками Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму
Показати ще

Загалом же жовтень цього року синоптики пов'язували з настанням стандартної осінньої погоди: температура нижче 15, часті опади і вітри, поки що у температурному плані передбачення не справджуються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдвічі більше за Київ і вагою 315 млрд тонн айсберг відколовся від Антарктиди

Як повідомляє портал "Знай.uа", Криза безпеки і глобальне потепління - ООН і Google б'ють тривогу в Мюнхені

Також "Знай.uа" писав, що Чотири місяці літа: кліматологи ошелешили українців прогнозом, коли чекати " глобального потепління"