У мережі наробив великого галасу заклик єпископа Української греко-Католицької церкви Петра Крика. Суть в тому, що єпископ закликав відгукнутися всіх бандерівців, так як всі інші є "покидьками суспільства".

Читайте Знай в Google News!

Про це єпископ Петро Крик написав у себе в мережі Facebook.

Публікація єпископа Петра Крика, скріншот: Facebook
Публікація єпископа Петра Крика, скріншот: Facebook

Дана перекличка містить образи на адресу всіх так званих небандерівців. Таких людей автори картинки-агітки з "Шаблі героїв" назвали виродками.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свою чергу, релігійний експерт Олександр Вознесенський вважає, що, таким чином, даний ієрарх просто хотів усім сказати, що ті, хто бандерівцями не є - це покидьки суспільства.

Публікація Олександра Вознесенського, скріншот: Facebook
Публікація Олександра Вознесенського, скріншот: Facebook

"Адже це дуже важливо для проповіді Євангелія, чи не так? Всіх бандерівців просять поставити + в коментарях. Примітно, що фраза звучить "Нехай покидьки бачать скільки нас". Я так розумію, що, ієрарх просто хотів нам усім сказати: що ті, хто бандерівцями не є - це покидьки суспільства", - відреагував на скандальний пост архієрея УГКЦ релігійний експерт.

Він додав, що даний ієрарх УГКЦ раніше подібним чином розпалював ворожнечу проти УПЦ. Слід зазначити, що під час виборів президента цей єпископ заявив, що всі хто голосував за Зеленського нехай видаляються з його фейсбучних друзів. Петро Крик - єпископ УГКЦ, у 2000 році Папа Римський Іоанн Павло II призначив його духовно опікувати українців-католиків у Німеччині та скандинавських країнах.

Публікація єпископа Петра Крика, скріншот: Facebook
Публікація єпископа Петра Крика, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, на Тернопільщині Стародавній храм відзначив 200-річчя: "Обраний Богом".

Як повідомляв Знай.uа, на Львівщину везуть чудодійні мощі Святого Павла, допомагають від усіх хвороб.

Знай.uа писав, на Тернопільщині випускник семінарії став "зіркою" парафії: "Молодий красень".