Студенти Харківської академії Нацгвардії з 22 березня перебувають на карантині і за цей час жодного разу не виходили із зони дислокації. Їм лише належить патрулювання навколо території. Вони обурені обідами в частині, так як в макаронах з м'ясом є черв'яки. Фотографія були опубліковані у Telegram-каналі "PavlovskyNews".

Читайте Знай в Google News!

При цьому, службовці просять, щоб їх хоч іноді відпускали додому або дали дозвіл на отримання їжі від родичів. За їхніми словами, вони проживають на казарменому становищі через коронавірус, проте продовжують збиратися на масові побудови і спортивну роботу на спортмайданчику.

І все б нічого, але викладачі, студенти, офіцери і військовослужбовці за контрактом з місцевого підрозділу забезпечення мають можливість абсолютно спокійно ходити додому.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Представники самої Національної академії Національної гвардії України в Харкові спростовують наявність "макаронів з хробаками". Після публікації фотографій була проведена перевірка, в ході якої було доведено, що в документах за останні вісім місяців, де вказані страви, відсутні страви в поєднанні макаронів з м'ясом.

"Чотири місяці тому в Академії провели масштабну перевірку з анонімним опитуванням, в тому числі і про якість харчування. За результатами перевірки було надано висновок, що курсанти харчуванням і раціоном задоволені. Таким чином, зазначені фотографії та інформація про якість харчування зовсім не відповідають дійсності", — йдеться у зверненні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці в популярному супермаркеті ледь не наїлися справжнім брудом, а хотіли хліба: "нічого страшного..."

Як повідомляв "Знай.ua", замовили суші, а доставили кашу: українці зіпсували собі вечір огидною їжею.

Знай.ua писав, супермаркет нагодував тернополянку олією з пліснявою - "Для справжніх цінителів"