З сусідньої Польщі прийшли вельми тривожні новини. З'явилася інформація, що уряд через зростання нових випадків захворювання на коронавірус вирішило піти на нові обмеження. Польща вводить так звані години для людей похилого віку, щоб зменшити ризик їх інфікування.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки заяві прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького.

Пенсіонери, фото: Unian
Пенсіонери, фото: Unian

Як пояснив глава уряду, молоді люди набагато рідше потрапляють до лікарні з коронавірусом і вмирають від хвороби. Щоб мінімізувати контакти людей похилого віку, польський уряд вирішив повернути спеціальні обмеження.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Ми наполегливо закликаємо людей похилого віку залишатися вдома. Я хочу сказати, що сьогодні ми вводимо години для людей похилого віку - як і навесні, з 10: 00 до 12: 00. Нехай в цей час люди похилого віку роблять покупки", - підкреслив він.

Години для людей похилого віку набудуть чинності з четверга, 15 жовтня.

Варто також нагадати нашим читачам, що 11 жовтня, в неділю, свій офіційний візит в Україну починає польським президент Анджей Дуда. Він триватиме до 13 жовтня 2020 року. Про це повідомила прес-служба президента Республіки Польща. Глави держав відвідають Одесу, в якій стануть учасниками роботи українсько-польського економічного форуму, де, за їх присутності, заплановано підписання Меморандуму про взаєморозуміння між портами в Гданську та Одесі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чернівчанка поїхала на заробітки до Італії і втратила сина та чоловіка.

Як повідомляв Знай.uа, українка згоріла на заробітках у Польщі.

Знай.uа писав, ВООЗ попередила Україну про нову хвилю Covid-19: хворітимуть до 9 тисяч щодня.