Овен

Самотнім Овнам на цьому тижні бажано сфокусуватися на пошуках любові. Сімейним представникам цього Знака зірки радять побільше часу проводити з близькими, з родичами і з другою половинкою. Це ідеальний час для спілкування, знайомств в реальному житті і в соціальних мережах. Успішним буде легкий флірт.

Телець

Тельцям в період з 12 по 18 жовтня доведеться зайняти оборонну позицію у всіх сферах життя. У любові краще не сипати докорами, не провокувати скандали. У фінансовій сфері варто тимчасово призупинити витрати, хоча б у будні. На вихідних можна витратити трохи грошей на отримання нових емоцій, на відпочинок. Удача буде з обережними Тельцями. Ще цей тиждень ідеально підійде для духовних практик.

Близнюки

Близнюки на цьому тижні мають одну велику перевагу над усіма іншими Знаками. Зірки дарують їм відмінний настрій, яким Близнюки зможуть ділитися з оточуючими, чим привернуть увагу до своєї персони і змусять всіх їх полюбити. Це буде той самий час, коли можна і навіть потрібно заводити нових друзів, шукати любов, спілкуватися і отримувати задоволення від спілкування. Це можна робити і в соціальних мережах. Позитивна енергетика представників цього Знака буде відчуватися навіть з екрану монітора.

Рак

У Раків буде шанс на подолання будь-яких перешкод і негараздів, якщо вони зможуть залучити в життя позитивні думки. Для цього потрібно більше займатися приємними справами, спілкуватися з перевіреними добрими людьми, відпочивати і працювати в міру. Можливо, що Всесвіт зажадає від раків зміни пріоритетів. Цей тиждень насичений потужною творчою енергією, тому будь-які зміни виявляться корисними.

Лев

Левам необхідно поставити на чолі всього фінансову сферу і роботу. Краще часу для позитивних змін і не придумати. Існує три способи позбавлення від фінансових проблем. Кожен з них буде зараз актуальний як ніколи. Представникам цього Знака необхідно слухати своє серце у важких і незрозумілих ситуаціях, а також намагатися не форсувати події занадто сильно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Діва

Якийсь проект викликає у вас більше стресу, ніж варто. За останні кілька тижнів ви намагалися впровадити нові методи у свою роботу. На цьому тижні ви зіткнулися з перешкодою, яка може привести до занепаду вашого настрою. Не бійтеся звертатися за допомогою до інших, щоб уникнути вигорання. Нам всім іноді потрібна хоча б невелика допомога.

Терези

Терезам бажано уникати публічних сварок і не виносити сміття з хати. Конфліктні ситуації на цьому тижні можуть бути надзвичайно небезпечними. Краще уникати їх будь-якими способами. З близькими людьми досить швидко можна досягти взаємовигідної угоди, а ось з колегами або з незнайомими людьми доведеться запастися терпінням.

Скорпіон

Скорпіонам в період з 12 по 18 жовтня буде потрібно лише один компонент успіху — щирість. Це дуже добре вплине на спілкування з колегами, партнерами, начальством. Ритуали на удачу теж виявляться корисними. Займатися найкраще тими справами, які не вимагають ризиків і не терплять зволікання. Починати щось нове не рекомендується.

Стрілець

Недавні стреси привели вас в замішання, ви відчуваєте себе скоріше птахом на дроті, ніж шукачем Свободи, яким є. Замість того, щоб страждати в тиші, спробуйте зв'язатися з друзями на цьому тижні. У цей період не зайвою буде поїздка за Місто, або інший спокійний відпочинок. Спілкування з близькими людьми підніме ваш дух, і на серці стане тепліше. Вільний від переживань час дасть вам можливість обміркувати і виправити поточні обставини.

Козоріг

Ваші примари минулого повертається, щоб переслідувати вас, але не в поганому сенсі. Вам надається космічний шанс розібратися в минулих дружніх відносинах, любові і суперечках, щоб побачити, кого з них ви хочете повернути в своє життя. Завдяки цьому ви можете виявити, що стали іншим дивним і прекрасною людиною.

Водолій

На цьому тижні ви можете відчути себе невидимим. Дивлячись на досягнення інших, ви можете відчути брак уваги і відсутність визнання. Урок, який потрібно витягти, полягає в тому, що ваших сил більш ніж достатньо для звершення задуманого. Досить порівнювати себе з іншими. Найкраще в житті приходить до тих, хто володіє терпінням і діє.

Риби

Астрологи рекомендують Рибам дізнатися свій енергетичний потенціал, тому що з 12 по 18 Жовтня їх чекатиме період перевірки на міцність. Зірки зажадають максимальної віддачі від представників цього Знака Зодіаку. Це буде час, коли ти або пан, або пропав. Щоб залишитися на Олімпі або пройти всі випробування на шляху до вершини, потрібно чітке усвідомлення своїх бажань.