Американська корпорація Apple розмістила у себе на сайті вакансію аналітика анотацій зі знанням української мови для команди голосового помічника Siri.

Читайте Знай в Google News!

Виходячи з вимог до кандидата і опису вакансії, компанія хоче навчити свого голосового помічника Siri розуміти та відповідати українською мовою. Сама вакансія передбачає роботу в європейській штаб-квартирі Apple, яка знаходиться в ірландському місті Корк.

iPhone, фото pxhere
iPhone, фото pxhere

"Як аналітик анотацій ви будете слухати та транскрибувати аудіофайли та оцінювати відповіді Siri та використання нею мови, використовуючі дані від клієнтів, які згодилися на програму оцінювання якості. Ви будете використовувати свої знання мови та культури, а також аналітичні навички, щоб оцінити відповіді на відповідність рекомендаціям.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ваша гнучкість та здатність розставляти пріоритети у завданнях є надзвичайно важливими. Ми зосереджуємось на досвіді користувачів, творчо думаючи про те, як клієнти використовують Siri та використовують ці знання для вдосконалення, оскільки ми вважаємо, що наш індивідуальний досвід, перспективи та пристрасті допомагають нам будувати ідеї, які рухають усіх нас вперед.

Ми навчимо вас бути експертом у розумінні, підтримці та поліпшенні взаємодії з клієнтами. Ця посада передбачає конкурентоспроможну оплату праці, великі переваги, право брати участь у акціонерному плані нашої компанії, відпустки та знижки працівникам. Ми шукаємо заявників, які вільно володіють українською мовою", - наголошується в вакансії Apple.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, половина власників iPhone впевнені, що їх смартфони підтримують 5G.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти назвали причини високої вартості iPhone 12.

Також портал Знай.uа писав, що Apple тестує доставку iPhone просто з магазинів.