Основний продукт цього комплексу-азотно-сірчані і комплексні добрива, створені на основі сульфату амонію.

Виробничі потужності дозволяють забезпечити для українських аграріїв до 100 тис.тонн готової продукції на рік. "Для команди інвесткомпанії проект" Українські Мінеральні добрива " є знаковим. Адже планували і будували комплекс з нуля. Загальний обсяг інвестицій склав понад 11 млн доларів.

Компанія створила 72 робочих місця і вже сплатила понад 9 млн грн податків з моменту свого заснування до місцевого та державного бюджетів", - прокоментував відкриття генеральний директор UMG Investments Андрій Горохов.

Виробничий комплекс "українські Мінеральні добрива" оснащений новим сучасним і автоматизованим обладнанням японсько-німецького холдингу Hosokawa Alpine з більш ніж 100-річним досвідом у цій галузі. На підприємстві створена багаторівнева система контролю якості сировини і готового продукту.

«Протягом багатьох років кристалічний сульфат амонію-цінний побічний продукт металургійної галузі — який можна перетворити на добрива, - експортувався для переробки в такі країни, як Туреччина, Болгарія або Сербія. Після чого, для задоволення попиту агропідприємств, його імпортували назад в Україну. Recycling Solutions створила локальне виробництво в Кривому Розі для переробки кристалічного сульфату амонію в готовий до вживання гранульований продукт», — розповів Дмитро Ануфрієв, генеральний директор Recycling Solutions.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За 6 місяців 2020 року компанією Recycling Solutions продано понад 825 тис.тонн і 455 тис. м3 відходів і побічних продуктів вітчизняних підприємств. Компанія отримала 343,1 млн грн валового доходу та інвестувала у створення нових переробних підприємств 12,2 млн грн.