13 жовтня, в центрі Києва була проведена спецоперація, якій могли б позаздрити режисери голлівудських бойовиків. Спецоперація проводилася Департаментом карного розшуку за підтримки поліції та групи спеціального підрозділу КОРД. Затримання проводилося під час скоєння чергового злочину.

Опубліковано відео затримання групи злочинців. На ньому видно, як бандити намагалися втекти від правоохоронців на автомобілі, але столичні затори не дозволили зловмисникам сховатися. Однак під час затримання отримав пошкодження і цивільний автомобіль – Toyota Camry. На щастя, удар був несильним, і водій не постраждав. Але збитки йому, швидше за все, ніхто вже не компенсує.

Схеми нападу злочинців були однаковими. Вони чекали жертв біля обмінника, а після обміну валют здійснювали розбійний напад. До складу входили особи, раніше судимі за майнові злочини. Під час затримання групі спеціального призначення довелося застосувати зброю, але обійшлося без постраждалих. Банда затримана.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі завезли сучасний транспорт з Європи-Буряк постарався перед виборами

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Портал Знай.ua писав, що через зношеність шляхів Українська залізниця стає небезпечною для людей і вантажів-експерт

Також портал Знай.ua писав, що українцям заборонять виїжджати закордон і керувати авто: кому світять тимчасові обмеження