Неймовірна історія трапилася у штаті Джорждія в США у лютому 2020 року. Маленький хлопчик, Ной Вудс, прокинувся вночі і побачив, що його кімната охоплена вогнем. Крім нього в кімнаті спала і його молодша сестричка.

Читайте Знай в Google News!

Історію маленького героя розповіло видання CNN.

Попри свій вік хлопчик не запанікував, а відразу схопив сестру, якій на той момент було всього два рочки, і виніс її на вулицю. Тоді він повернувся в будинок, щоб врятувати свою собаку, а потім почав кликати на допомогу сусідів.

Ной Вудс, фото: facebook.com/bartowcountyfiredepartment
Ной Вудс, фото: facebook.com/bartowcountyfiredepartment

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Саме завдяки хлопчикові вся сім'я залишилася в живих. Крім дітей, в охопленій вогнем будівлі знаходилися ще шестеро дорослих. Начальник пожежної служби висловив захоплення сміливістю п'ятирічної дитини.

Пожежа сталася в результаті короткого замикання в дитячій. Сам хлопчик і ще четверо членів його сім'ї отримали легкі опіки і легке отруєння газом. Загалом все закінчилося добре.

За героїчний вчинок Ноя відзначили званням "Почесний пожежний". Зараз сім'я збирає кошти на відновлення будинку, адже він повністю згорів. Але ніхто не скаржиться. Головне, за словами дідуся хлопчика, що всі залишилися живі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікона пролежала "чортову дюжину" років і виринула на парковці: такому диву не повірив ніхто

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Китаї знайшли дивний 1400-річний склеп із загадковими символами: крилаті коні і синій монстр

Також Знай.uа" писав, Комаровський пояснив, у якому віці можна визначити ліворукість у дитини - "Ворожіння на кавовій гущі"