Передвиборчі перегони починають набувати небезпечного характеру. Так, на Чернігівщині відбулася стрілянина, причиною якої став агітаційний намет. Відомо, що представник проросійської партії ОПЗЖ розстріляв людину.

У середу, 14 жовтня, стався інцидент зі стріляниною в центрі міста Бобровиця Чернігівської області. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

За даними правоохоронців, місцевий житель попросив агітаторку прибрати намет ОПЗЖ, але вона відмовилася та покликала керівника партійного осередку. Між чоловіками зав’язався конфлікт, в ході якого представник партії вистрелив із револьвера під патрон Флобера, поціливши у плече опонента.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Наразі обидва чоловіки написали заяви до поліції. Слідчі відкрили провадження за ст. 125 ("Умисне легке тілесне ушкодження") Кримінального кодексу України, що карається штрафом, громадськими або виправними роботами.

“У ході досудового розслідування діям кожного учасника конфлікту буде надана належна правова оцінка” – наголосили в МВС.

На Чернігівщині #поліція розпочала кримінальне провадження за фактом стрілянини поблизу агітаційного намету Сьогодні до...

Geplaatst door МВС України op Woensdag 14 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік відкрив стрілянину по людях, є поранені

Як повідомляв портал Знай.ua, на Хрещатику силовики влаштували погоню з перестрілкою

Також Знай.ua писав, львів'яни просять прибрати передвиборчу агітацію Тимошенко