У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого кращого за самоіронію. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

Читайте Знай в Google News!

Чому в БДСМ немає практики, коли чоловік пов'язує жінку, ставить їй кляп і годинку спокійно спілкується з друзями в Твіттері?

****

Задумайтеся, скільки людей вирішило б проблему із зайвою вагою, якби у комп'ютера були педалі, і саме від них залежала швидкість інтернету.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

****

- Коли ви востаннє читали? І що це було?

- Інструкція до таблеток. Багато букв, є цікаві речі. Сюжет не те, щоб тримає, але варіативність кінцівок вражає.

****

Жарт "коли вийшов фільм "Халк" я сказав касирці: "2 квитки, нахабка" є причиною мого сміху на рівному місці з 2011 року.

****

Вимагаю, щоб Кіркоров придумав новий колір настрою, тому що я вже так більше не можу.

****

- Вась, ти знаєш, що в горілці багато калорій?

- Та ну! Давай другу на закусь візьмемо.

****

- Стоп! У вас що-небудь нормальне є?

- Тиск.

****

- Луїджі, сьогодні виповнюється 15 років, як ти одружився на мені. Ти не забув?

- Ні, я не забув. Але я вже пробачив тобі це.

****

Дівчина, яка мені дуже подобається, сказала, що за її руку і серце я повинен буду поборотися з іншими претендентами. Я вирішив поки не виходити на старт і дочекатися хоча б півфіналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше