Після злив Київ регулярно затоплює водою, після чого на дорогах утворюються величезні ями. Кожен раз картина виглядає все гіршою.

Однією з головних причин зливового Армагеддона фахівці називають забиті зливові стоки. Забита сміттям зливова каналізація не справляється з великою кількістю води.

І комунальники, на чиї плечі лягає важка робота з прибирання наслідків стихії, здавалося б, повинні розуміти це. Однак, у них своя логіка.

В мережі показали, як комунальники використовують так звані "ливневки". Вони просто змітають в них опале листя, щоб не морочити собі голову з його утилізацією.

Відео, зняте очевидцем на Майдані Незалежності, оприлюднили в спільноті "ХК".

"Чому не стікає вода... Комунальники листя в ливневку запихають. Позгрібала, позгрібала побільше листя в купку - і туди його, в решіточку...", - говорить очевидець за кадром.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві комунальники висадили капусту замість квітів

Як повідомляв портал Знай.ua, комунальники Садового "втратили нюх"

Також Знай.ua писав, комунальники змушують львів`янина оплатити квитанції за 40 квартир