У Санкт-Петербурзі стався кричущий випадок в метрополітені. Молодий чоловік хотів увійти без маски і йому, на станції "Бігова", співробітниками було зроблено справедливе зауваження через відсутність маски. Однак його чоловік вирішив проігнорувати. Співробітники метро викликали поліцію, які трохи перетрудилися із затриманням. Відповідне відео було опубліковано в Telegram-каналі "Life Shot".

Читайте Знай в Google News!

Спочатку автор відео мовчки знімав все, що відбувається, а потім сказав: "Ось що роблять в коронавірус, хлопці, кричите". Однак згодом все ж поставив запитання представникам правоохоронних органів, навіщо вони натовпом намагаються скрутити одного хлопця.

Далі поліцейські пустили в хід удари ногами. Потерпілий порушник в результаті почав кричати про те, щоб вони його відпустили, адже він готовий піти і купити маску. Оператору відео поставили відповідь на питання про те, навіщо правоохоронці ногами його штовхають: "А навіщо він чинить опір?".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

При цьому, затримання відбувалося прямо під камерами метрополітену і було опубліковано друге відео про початок конфлікту, коли хлопець намагався пройти повз співробітників і згодом вириватися у них з рук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Хмельницьким потужний вибух розніс багатоповерхівку - десятки людей опинилися на вулиці.

Як повідомляв "Знай.ua", під Запоріжжям собака принесла хлопчикові людську ногу - село обімліло від моторошної знахідки.

Знай.ua писав, у Києві зник чоловік з кривим пальцем і дефектом мови - "Поїхав на заробітки в червні…"