Величезний відсоток-75% від загальної кількості летальних випадків від коронавірусу припадає на пацієнтів старше 65 років. Про це заявив Міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Читайте Знай в Google News!

"Коронавірусна хвороба не відступає, а навпаки, набирає обертів. Тому для продовження боротьби з COVID - 19 зараз важливо всім мобілізуватися і дотримуватися всіх протиепідемічних правил, встановлених в країні. Особливо це стосується людей старше 65 років, адже 75,7 % від загальної кількості летальних випадків-це громадяни саме цієї вікової категорії", - стверджує Степанов.

Відомство знову закликало українців користуватися масками, дезінфікувати руки антисептиками і дотримуватися соціальної дистанції.

Людям старше 65 років рекомендували без необхідності не виходити з дому, зокрема це стосується відвідування місць великого скупчення людей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, популярний у жінок український блогер-мільйонник помер від ковіда, залишивши трьох дітей.

Як повідомляв Знай. ua, сovid - 19 в Україні трохи ослаб, медики можуть спокійно видихнути.

Також Знай. ua писав, що коронавірус у Тищенка викликав бурю праведного гніву, українці не стрималися.