Повернення чумних костюмів: священики на Кубані отримали спецкостюми для відвідування хворих на коронавірус у лікарнях краю. Прес-служба Катеринодарської єпархії розповіла громадськості про нові засоби захисту. В мережі вже “гуляють” світлини служителів церкви у нових костюмах.

Читайте Знай в Google News!

Костюмів лише декілька, вони передаватимуться виключно для священників, які проводять служби у лікарнях, де перебувають хворі на коронавірус. Ця ініціатива належить Синодальному відділу по благочинності і соціальній службі Російської православної церкви. До спецкостюму належать: шапочки, рукавиці, бахіли, захисні маски, хрест, Новий Заповіт і Псалтир, захисні окуляри з непрямою вентиляцією, а також набір для причастя та соборування. Подумали і про утилізацію: до набору входить спеціальний пакет для утилізації костюму, а також гель для дезінфікування рук.

Священники мають все необхідне, щоб відвідувати хворих і нести свою службу. Разом із тим, не варто забувати, що РПЦ послідовно відстоює позиції, яку суперечать рекомендація ВООЗ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відданий фанат Путіна Буйнов збожеволів після лікарняного ліжка і пішов співати в РПЦ.

Як повідомляв Знай.uа під Дніпром попів підловили на лютому обкраданні парафіян: "Зі своїм не можна".

Знай.uа писав, московський піп виряджений в Gucci просить милостиню на ліки: навіть AirPods не жмуть.