Овен

Цей день різко викине вас із зони комфорту. Можливі розгубленість, страх, когнітивний дисонанс, але в кінцевому рахунку, все буде добре — адже ви ростете над собою. На особистому фронті зірки радять вам уникати конфліктів, а якщо зовсім не виходить — то, по можливості, згладжуйте їх. Іноді краще бути щасливим, ніж правим.

Телець

День цікавий, але не надто плідний. Можливі приємні зустрічі, захоплюючі бесіди, але на реальний успіх у справах розраховувати не доводиться. Багато людей, які сьогодні обіцяють вам допомогу і підтримку, не стримають слово і не виправдають очікувань. Так що, як би не розвивалися події, розраховувати потрібно на власні сили.

Близнюки

Сьогодні ви як і зазвичай будете домінуючою в суспільстві особистістю. Для тих, хто займається продажами, цей день повинен принести чималий прибуток, зворотних же дій нині краще не здійснювати.Якщо ви бажаєте виступити соло, підберіть місце і час правильно. Буде надзвичайно прикро, якщо ваш виступ пройде непоміченим.

Рак

Зміни-єдине, що постійно в цьому світі, і вам не потрібно чинити опір потоку життя. Сьогодні вас чекають приємні сюрпризи в цій подорожі. Відпустіть все " як " і "чому«, пам'ятайте, що ваше вище» Я" підкаже потрібне рішення, якщо ви відчуєте себе втраченим або збитим з пантелику.

Лев

Леви, сьогодні вам доведеться взяти участь у вирішенні службових і ділових проблем-без вашого втручання не обійтися. Не переживайте, ввечері у вас буде купа вільного часу. Розважайтеся і не забувайте відповідати на телефонні дзвінки-образливі шанувальники/шанувальниці пробачать вам все, крім байдужості.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Діва

Сьогоднішній день не принесе нічого надприродного і екстреного, все буде досить рівно. Гаманець ви не втратите, дурниць не наробите, синю птицю теж не зловите. Стабільність...Відпочивати

Терези

Терези, вчіться планувати свій час, щоб не потрапити в незручну ситуацію. Якщо ділові партнери пробачать хвилинне запізнення, то шанувальники/шанувальниці чекати не будуть — вони сьогодні занадто нервові і образливі. Вечір підходить для сімейних прогулянок і шопінгу — побалуйте рідню подарунками і не забудьте прикупити солодощів для чаювання.

Скорпіон

Вас не так-то просто зачепити за живе, але сьогодні це комусь вдасться. Не приймайте занадто близько до серця, адже ця людина не мала такого наміру. Сприйміть випадкову критику як стимул до роботи над собою. У любові все буде гладко, а самотні Скорпіони отримають шанс зустріти другу половинку.

Стрілець

Стрільці, якщо відчуєте, що хтось втручається у ваші плани, не нервуйте, а просто перечекайте. У першу половину доби очікуються візити контролюючих органів, але після обіду ситуація нормалізується. Сьогоднішній вечір бажано провести поруч з тими, хто вам доріг — домочадці сподіваються, що ви виберете саме їх.

Козоріг

ветила будуть надавати помітний вплив на вашу професійну діяльність. Багато ваших проектів принесуть плоди, і в цілому ви досягнете успіху в обраній сфері. Так тримати! Побачення в цей день доставить масу задоволення і радості. Підготуйтеся до нього більш ретельно, ніж зазвичай.

Водолій

Не погоджуйтеся сьогодні займатися справою, яку вам спробують нав'язати проти вашого бажання. Відмовку завжди можна знайти, а голос совісті не завжди правий, ви можете принести набагато більше користі в іншому місці.

Риби

Ваші справи йдуть в гору, але будьте обережні — промах на даному етапі означає «гальмування» в здійсненні планів. Ваші відносини з цікавою вам людиною будуть наповнені атмосферою абсолютної гармонії і тепла. Скористайтеся цією обставиною, щоб приємно провести з ним час і зробити наступний крок в спілкуванні з ним. Приклавши до цього необхідні зусилля, Ви неодмінно зумієте зіштовхнути розвиток вашого роману з мертвої точки.