З Міністерства охорони здоров'я України прийшли вельми тривожні новини. Так, чиновники відомства готуються до різних сценаріїв через нові антирекорди, які фіксують медики по захворюваності на коронавірусну інфекцію covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Глава українського МОЗ Максим Степанов заявив, що кількість нових підтверджених випадків зараження covid-19, станом на четвер 22 жовтня, досягла 7053 випадків.

Максим Степанов / фото: МОЗ
Максим Степанов / фото: МОЗ

Максим Степанов також заявив, що зараз лікарі-інфекціоністи працюють без вихідних і майже цілодобово, проте нам "їх банально може не вистачити", а з-за кордону до нас лікарі не приїдуть. Міністр додав, що "медикам потрібно ставити пам'ятники".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Ми можемо знизити навантаження на медичну систему. Треба лише дотримуватися простих правил: маски, дистанція і антисептики", - заявив Степанов.

Про можливий жорсткий карантин міністр сьогодні нічого не сказав, хоча раніше анонсував наступ локдауну після фіксації 11 тисяч заражених за добу. В цьому випадку введуть жорсткий карантин, мобілізують всіх медпрацівників, почнуть працювати польові госпіталі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, місцеві вибори в Україні: у МОЗ дали інструкцію з безпечного голосування.

Як повідомляв Знай.uа, "Слуга народу" заборонила приводити дітей на місцеві вибори 25 жовтня.

Знай.uа писав, під Харковом медики залишили пацієнтів з пневмонією на вулиці.