Овен

День обіцяє масу вражень, і в чомусь навіть екстрим. Не бійтеся нового, пливіть проти течії, сміливо вступайте в полеміку — у вас всі шанси вийти переможцем навіть з самих непростих ситуацій. Найголовніше правило дня: не здавайтеся, навіть якщо важко.

Телець

Цей спокійний, розслаблений, навіть ледачий день буде приємно провести з кимось близьким по духу. З дозвілля корисні неквапливі прогулянки, чайні церемонії і задушевні бесіди. Ізолюйтеся сьогодні від усього, що Вас нервує і(або) вибиває з рівноваги і просто побудьте собою і для себе.

Близнюки

Переоцінка відносин-те, що Вам необхідно прямо зараз. Якщо хтось завдає вам стільки болю, чи варто вони вашого часу і енергії, Близнюки? Відокремте зерна від плевел. Надайте собі заслужену повагу.

Рак

Ракам зірки підказують, що сьогодні їх особистий вплив на події невеликий, і радять стежити за «барометром» ситуації. У першій половині дня вам досить триматися в знайомих рамках і дотримуватися формальності. Ближче до вечора вірність шаблонам втратить сенс і навіть стане шкідливою. З'явиться привід без церемоній поговорити про інтимне і наболіле з друзями, пасією або з випадковими знайомими.

Лев

Вплив сприятливих світил допоможе вам приймати розумні рішення і успішно справлятися з поставленими завданнями. Робота буде сперечатися, більше того-буде приносити вам радість. Світила сьогодні радять Вам не замикатися в своїй раковині, а то любов, про яку Ви мрієте, просто не зможе увійти у Ваше життя. Зірки обіцяють вам яскраві враження, натхнення, зміни і знайомства, які знову пробудять в Вас бажання подобатися і підкорювати серця.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Діва

Нинішній аспект зірок - дуже багатообіцяючий: ви будете сповнені сил і енергії, ініціативні, заповзятливі. День принесе чимало перемог. Користуйтеся моментом, щоб взятися за справи, які давно чекали своєї години, за складні і неоднозначні проекти. Ви легко досягнете симпатії оточуючих. В особистому житті можуть статися будь-які приємні події або зміни, дивіться, не зіпсуйте все своєю квапливістю.

Терези

День може початися не дуже вдало, але вплив позитивних тенденцій буде посилюватися з кожною годиною. З'являється багато хороших ідей, в тому числі таких, до реалізації яких можна приступити негайно. Саме так і варто зробити: ви по-справжньому захопитеся новими справами, вони подарують масу позитивних емоцій.

Скорпіон

У цей період у Вашому житті буде відбуватися безліч різних змін. Звичайно, спочатку це буде кілька Вас бентежити, але з часом ви неодмінно освоїтеся і зумієте отримати з усього цього вигоду. Сьогоднішнім вечором візьміть на себе всю ініціативу в любовних іграх і їх продовженні. Вашого партнера це тільки порадує.

Стрілець

Цей день ідеально підходить для того, щоб здійснити ваші романтичні фантазії. Хороша новина полягає в тому, що об'єкт ваших симпатій точно так же налаштований на конструктивне спілкування. Може бути, вам варто взяти ініціативу в свої руки і скласти цілий список справ на вечір, які ви двоє будете разом втілювати в реальність.

Козоріг

Схоже, що в цей період у Вашому житті буде відбуватися безліч яскравих і дивовижних речей. В цілому, вони будуть здаватися вам дуже інтригуючими, хоча часом вам буде непросто за ними всіма встежити. Сьогоднішній день як не можна краще підходить для того, щоб блиснути своїми кулінарними талантами і приготувати яке-небудь екзотичне блюдо. Запросіть в гості друзів і запропонуйте їм поласувати цим частуванням разом з Вами. І не забудьте також пригостити їм свого партнера.

Водолій

День в цілому складається вдало. Ви не допускаєте помилок, приймаєте вірні рішення, навіть маючи в своєму розпорядженні мінімумом інформації, не піддаєтеся на провокації недоброзичливців і знаходите спільну мову з усіма, хто хоч в якійсь мірі розділяє ваші інтереси.

Риби

Це сприятливий час для відвідування державних організацій, спілкування з чиновниками, складання важливих документів.

Пізніше може знадобитися відпочинок. На вечір краще не планувати нічого особливо стомлюючого і складного; в цей час вам корисно буде відновити сили.