Директор ТОВ "Пром-Енерго-Консалтинг" Юрій Шкарпа написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook про те, що в Рівному, під час проведення будівельних робіт, неподалік лялькового театру був знайдений пам'ятник цікавого персонажа періоду Радянського Союзу - Йосипа Сталіна.

Читайте Знай в Google News!

"Мої хлопці викопали "чорта" в центрі Рівного під час земляних робіт... питання для молоді.. Хто Це????", - написав він і прикріпив фотографію самої знахідки. Він розповів про те, що будівельниками прокладалися каналізаційні мережі, коли ескаватор при розкопках натрапив на щось тверде.

Його викопали у дворі додому на вулиці Словацького, де на замовлення міського управління житлово-комунального господарства реконструюють каналізаційний колектор. Шкарапа поставив питання людям, що робити з бюстом — здати або розламати і підсипати дорогу. "Багато хто висловлює думку, що якщо залишити, то знайдуться нелюди, які почнуть йому носити квіти. Мені здається, що це не наша майбутня історія", – додав він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фахівець з краєзнавства Галина Данильчук виступила за можливість перебувати в музеї тоталітаризму — "саду покинутих фігур".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нардеп вимагає СБУ розібратися з громадянином РФ Пальчевським, який ще й веде свою партію до Київради.

Як повідомляв "Знай.ua", в Дніпрі місцевий Хатіко у пошуках померлої господині: "Гине від туги"

Знай.ua писав, в Україні почнуть випускати вакцину від коронавірусу, Зеленський сказав останнє слово: "Вона унікальна"