Команда журналістів, юристів та активістів Bihus.Info на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook продовжують ділитися корисними результатами викриття корупційних схем і нечесних політиків, таким чином повідомляється, що в оборонно-промисловому комплексі вдалося дотиснути 27 мільйонів гривень, які були сплачені фігурантами до бюджету. Крім того, чотири фігуранти отримали підозру від Національного антикорупційного бюро України і ще двоє — ексдиректори "Оптимумспецдеталь" пішли на угоду зі слідством, пообіцявши здати подільників.
Читайте Знай в Google News!
Ще в 1992 році за чисельністю і якістю озброєнь і особового складу армія України була серед Європи на 3-4 місці, але з часом влада просто почала її розпродавати. До 2010 року Збройні Сили України втратили дві третини танків, половину бронемашин і артилерійських систем, до 2014 року Україна мала лише 700 танків в строю з 1445 одиницями на базах зберігання, трохи більше 2 тисяч бойових машин, 326 літаків і 206 вертольотів.

Колишній президент України Петро Порошенко кілька років тому називав стан ЗСУ "найсильнішими в Європі", тоді як кошти, що вкладаються в Збройні сили, розкрадалися завдяки корупційній схемі, головними особами якої виступають Свинарчуки. Ігор Гладковський разом з Андрієм рогозою та Віталієм Жуковим контрабандою постачали Російські деталі або деталі з українських військових частин оборонним підприємствам України.
На військових представництвах "Укроборонпрому" та підприємствах у серпні правоохоронцями проведено 25 обшуків. Проти Гладковського (Свинарчука) НАБУ почало кримінальне провадження. Розмір розкрадань за припущеннями журналістів становить понад 250 мільйонів гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запорожців труять десятиліттями, гірше Чорнобиля: "Страшно дихати"

Як повідомляв "Знай.ua", журналісти Полтавщини б'ють на сполох: начальник ГУ НП переслідує і залякує головного редактора місцевого ЗМІ.

Знай.ua писав, переповнені морги змусили залишати померлих у підвалах, медики не справляються: моторошні наслідки пандемії показали в мережі.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще