В Інтернеті на відеозаписі відобразили кричущий випадок, пов'язаний з опитувальником президента України Володимира Зеленського. Це стосується координатора "Опори" у Хмельницькій області, якого звуть Андрій Попик.

Читайте Знай в Google News!

Йому дозволили взяти участь в опитуванні Зеленського і зробити це цілих сім разів. Рух "Чесно" перевірили те, як це відбувається в різних містах України і було зазначено, що участь можна взяти необмежену кількість разів. Опитування Володимира Зеленського ніяк не контролюється.

Так звані "волонтери" не можуть назвати соціологічну службу, з якою працюють. Їм заплатили за роботу в межах 1-1, 5 тисяч гривень. Опитувальники видаються на руки, а волонтери не виконують свою роботу якісно.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У деяких областях України волонтери прямо говорили про те, що "не напружуються", так як працюють за не великі гроші.

Всеукраїнське опитування було анонсоване Володимиром Зеленським за 12 днів до проведення місцевих виборів. Він складається з ряду питань, які стосуються легалізації медичного канабісу, створення вільної економічної зони на Донбасі, зменшення кількості депутатів, довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах і права України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом і були озвучені особисто президентом. На них можна відповісти лише "Так/Ні" і стосуються .

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні жорстко порушили "День тиші". ці обличчя були скрізь: "Відмінна антиреклама..."

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян "з дивана" у день виборів: "Роблю це вперше"