Овен

Цей Жовтневий тиждень, згідно з прогнозами, опиниться у владі спокійної, але не завжди творчої енергетики зірок. У деяких Овнів можуть виникнути негаразди на тлі деструктивної поведінки небесних світил. Розібратися з проблемами вдасться всім, хто не буде залишати їх на потім і стане займатися ними відразу.

Телець

Тельцям на цьому тижні можна сміливо міняти обстановку, займатися перестановкою меблів, робити генеральне прибирання, починати ремонт. Це дуже позитивний тиждень, на якому відбудеться багато цікавого. Але Тельцям доведеться самостійно подбати про свій настрій на цьому тижні: сподіватися на диво не варто.

Близнюки

У Близнюків на самому початку тижня може виникнути недолік удачі через злегка деструктивного настрою зірок і планет. Існують прості способи залучити удачу для кожного Знака Зодіаку. Варто бути впевненими в своїх силах, щоб залишити Фортуну з собою.

Рак

У людей, народжених під цими зірками, підвищиться Емпатія; дивно те, що такий поворот може бути небезпечним. Їм зараз не варто зациклюватися на справах і почуттях оточуючих, тому що життя може піднести не найприємніші сюрпризи їм самим. Ракам доведеться розгрібати власні проблеми, які накопичилися за довгий час і які з'являться зараз.

Лев

Левам слід зосередитися Зараз на самоаналізі, на зміні світогляду. Це прекрасний час для того, щоб змінити себе зсередини. Так представники цього Знака зможуть позбутися від негативних установок, вирішити всі основні проблеми особистого життя або роботи. Зірки і планети хочуть, щоб на вихідних Леви зайнялися домашніми справами і покупками, а також просто побули поруч з родичами або другою половинкою.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Діва

Дівам не потрібно виходити із зони комфорту, щоб стати щасливішими, тому що вони і так живуть в постійній динаміці, в нескінченно шаленому ритмі. Навпаки, їм варто відпочити, подивитися на себе і на своє життя з боку, зайнятися самоаналізом. Цей тиждень ідеально підійде для відпочинку, початку відпустки. Якщо це буде час роботи і справ, то краще погоджуватися на ділові поїздки.

Терези

Ступити на вірний шлях нескладно, але на цьому тижні люди можуть бути невдячними, надмірно вимогливими і сліпими по відношенню до добрих справ. Найголовніша порада для представників цього знака-перехід від слів до дій, від планування до втілення цих планів в життя. Потрібно бути холоднокровними, спокійними і готовими до всього.

Скорпіон

Астролог стверджує, що в період з 26 жовтня по 1 листопада корисними будуть духовні практики. Людям варто частіше звертатися до внутрішнього голосу за допомогою, займатися самоаналізом і намагатися знаходити нові точки опори в житті. Йдеться про знайомства і пошуку захоплень.

Стрілець

Сфокусувати увагу можна як на амурних справах, так і на фінансовій або діловій сферах. Головне - не гнатися за двома зайцями одночасно, інакше можна серйозно прорахуватися і не наздогнати жодного. Астролог рекомендує зайнятися простими справами і обов'язками, хоча нові починання теж можуть бути дуже корисними.

Козоріг

Козерогам комфортніше на самоті: прийшов час покластися на самих себе, забувши про людей, які егоїстичні і ненадійні. Зірки і планети дадуть Козерогам багато сил і впевненості в собі, яка допоможе їм подолати перешкоди на шляху. Астролог радить представникам цього Знака тримати в чистоті і порядку свій будинок, своє робоче місце. Це дозволить уникнути проблем зі здоров'ям і настроєм.

Водолій

У Водоліїв настають дні, коли вони можуть досягти успіху на роботі і у фінансовій сфері життя. Це буде ідеальний час для здійснення дорогих покупок, для оформлення кредиту на важливі потреби і покупки подарунків для близьких. Варто уникати передачі грошей в борг: велика ймовірність того, що вони не повернуться назад, або для цього доведеться посваритися з людиною.

Риби

Риб очікують любовні проблеми: нерозуміння, сварки, конфлікти, зради, ревнощі. Кожен із знаків Зодіаку переживає кризу відносин по-своєму. Потрібно лише розуміти, що ці труднощі тимчасові. Зірки і планети радять Рибам не впадати у відчай і не бити тривогу завчасно, не кидатися грубими словами.