Астрологічний інститут Павла Глоби опублікував свій прогноз на понеділок 26 жовтня 2020 року. Цей день найкраще приділити турботі про інших, також варто прислухатися до прикмет і віщих снів — їхні попередження можуть бути особливо серйозними.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація вийшла на сторінці Інституту в соціальній мережі "Інстаграм".

"Дружність, доброзичливість, допомогу іншим людям - ось ключові слова цього дня. Добре розв'язувати накопичені проблеми, а також ходити в гості і приймати гостей. День також хороший для відпочинку і розслаблення", — стверджують астрологи.

Павло Глоба
Павло Глоба

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Якщо в цей день потрапити під дощ - це знак викриття таємниць. Розбити посуд з водою - до грошей або швидкого придбання майна. Зіпсувалося взуття - знак обману.

Також великою є вірогідність віщих снів. Бачити гриби - до здоров'я; рибу - до удачі; птахів - до хорошого звістці. Плисти - звільнення від залежності.

Користь організму принесуть молочні продукти, овочеві соки, ягоди, гарбуз, а ось від алкоголю краще відмовитися.

В одязі рекомендується темна сіро-зелена і блакитна гами кольорів. Відмовтеся від яскравого кольору, особливо червоного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, до Землі наближається гігантський астероїд, залишилися лічені години - що чекає Україну.

Як повідомляв Знай.uа, вчені знайшли під Києвом улюблене місце НЛО-літають, як у себе вдома.

Знай.uа писав, Землі загрожує Аполлон: можливе зіткнення з величезним астероїдом.