Жінка записала відеозвернення за день до смерті від коронавірусу, звинувативши Міністерство охорони здоров'я у тому, що кинули простих людей на поталу.

Поки агресор Путін з екранів телевізорів заявляє своєму народу, що говорити про другу хвилю коронавірусу в РФ не варто, з різних куточків Росії надходять повідомлення про людей, які померли від COVID-19, так і не дочекавшись медичної допомоги.

У Читі померла 64-річна Ольга Сорокіна. За день до смерті жінка, яка мала всі ознаки коронавірусу ще з 19 жовтня, записала відео зі скаргою на те, що так і не отримала допомогу лікарів.

У відео Ольга Сорокін розповіла, що медики, які приїжджали, лише заповнювали документи, записуючи дані, і їхали.

Жінка розповіла також, що її син звертався в Міністерство охорони здоров'я Забайкалля, де намагався зустрітись з місцевим міністром, щоб обговорити ситуацію і попросити допомоги. Однак, його затримали співробітники Росгвардіі та не допустили до міністра.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Сили залишають мене, зрозуміло, що у мене запалення легенів, температура ... Якщо я помру, в цьому винне тільки Міністерство охорони здоров'я з таким недбалим ставленням до важкохворих", - сказала в кінці відео Сорокіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, медсестра віддала 40 років медицині і померла від коронавірусу

Як повідомляв портал Знай.ua, ПЛР-тести на Covid-19 дають неправильні результати

Також Знай.ua писав, юна киянка два тижні боролася з коронавірусом і померла від ускладнень


Її госпіталізували 28 жовтня. На наступний день жінка померла.

Як повідомляють російські ЗМІ, сьогодні мінохоронздоров'я Забайкальського краю повідомив, що почав службову перевірку.