Глава Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заявив про те, що в Україні поки не планують вводити локдаун. Незважаючи на це, за добу коронавірусом в країні захворіли 8312 осіб, що є черговим антирекордом за кількістю хворих. Про це він заявив на онлайн-брифінгу МОЗ 30 жовтня 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

"Виходячи з різних факторів, включаючи і економічні, ми повинні повністю уникати повного локдауну", - поділився глава МОЗ Максим Степанов. В Україні продовжить працювати адаптивний карантин, за його словами. Для бізнесу діятимуть обмеження, проте не повне його закриття.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 155 026 пацієнтів. За останню добу видужало 3 394 осіб, 173 осіб померло. Сьогодні були оновлені епідемічні зони. Зонування почне діяти з 2 листопада, а в червону зону потрапили Рівне, Житомир, Ужгород, Миколаїв, Полтава, Суми, Івано-Франківськ, Харків, Чернівці, Хмельницький і Чернігів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Інші українські регіони були покриті помаранчевим кольором, крім деяких херсонських областей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сімейним лікарям підготували підвищення: скільки тепер отримають за кожного пацієнта.

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві іржаві швидкі виявилися мрією колекціонерів - "Не рухлядь, а ретро!"

Знай.ua писав, землетрус на популярних в українців курортах: тіла дістають з-під завалів, 150 постраждалих.