24-річна дівчина на ім'я Ноель Кріхеті є гостею столиці Російської Федерації з Нью-Йорка. Вранці 1 листопада вона сіла в таксі і померла.

Таксист підвозив її з нічного клубу" Мутабор", який розташовується на вулиці Шарикопідшипниківській. Ноель провела там всю ніч в компанії друзів. Відомо, що вечірка тривала до самого ранку і на ній були присутні наркотики і алкоголь. Про це повідомляє "РЕН-ТВ".

Читайте Знай в Google News!

Таксист вирішив потурбуватися станом дівчини і заявив двом хлопцям, які посадили її саму і сіли самі, що зверне в лікарню. Молоді люди спочатку ж просили відвезти їх на велику академічну вулицю. Він приїхав до Боткінської лікарні, проте чергові медики відразу констатували смерть. І пізніше з'ясувалося, що її посадили в таксі вже мертвою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Представники правоохоронних органів зараз займаються справою, щоб з'ясувати за яких обставин померла дівчина і яку роль грали молоді люди, які занурили її тіло в таксі. Слідчі з'ясовують, що саме стало причиною смерті приїжджої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом дитина знайшла дивний предмет і позбувся руки: "Мама, що це?"

Як повідомляв "Знай.ua", у Чорнобилі виявили дивну звістку з минулого: "Скільки вона вже тут?"

Знай.ua писав, в Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі ні подряпини.