До 2021 року залишилося менше двох місяців - вже зараз можна почати планувати місце зустрічі, наряд і блюдо на святковий стіл. Є думка, що рік Бика буде спокійним, особливо після непростого 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Давайте разом дізнаємося, як правильно зустрічати рік металевого бика.

Металевий Бик, фото: Reuters
Металевий Бик, фото: Reuters

Як зустрічати

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Бик - консервативна тварина, тому найкращим варіантом зустрічі Нового року буде затишне домашнє застілля. Запросіть тих людей, яким буде комфортно і легко один з одним. Залучіть всю сім'ю до прикраси квартири і приготування святкових страв. У новорічну ніч нудьгувати точно не можна. Тому підготуйте веселі конкурси та настільні ігри. Це подарує позитивні емоції і ще більше згуртує гостей.

Білий бик, скріншот: YouTube
Білий бик, скріншот: YouTube

Що можна надіти

Прийдешній рік присвячено білому металевому Бику, тому колірну гамму вашого вбрання бажано витримати в такому стилі. Легкі сукні світлих тонів підійдуть якнайкраще. Щоб додати трохи металевого блиску, продумайте аксесуари. Туфлі, пояс, сережки, сумочка з металіком порадують бика. Всім відомо, як бик реагує на червоний колір. Тому від яскравих нарядів цього відтінку краще утриматися, щоб не розгнівати тварину.

Новий рік у Києві, фото КМДА
Новий рік у Києві, фото КМДА

Що потрібно поставити на стіл

Бик - проста і невибаглива тварина, тому не обтяжуйте себе вигадуванням складних страв. Їжа на святковому столі повинна бути простою і ситною. Картопля з м'ясом, голубці, котлети — нескладні і смачні народні страви, які порадують символ майбутнього року. Знайомі всім холодні закуски відмінно доповнять загальну картину. Постарайтеся приготувати побільше рослинної їжі, якій надає перевагу бик. Солодкі газовані напої краще замінити домашнім компотом. Десерти можуть бути найрізноманітнішими: від морозива до складного торта. Бик завжди був небайдужий до солодощів.

Ялинка в Києві, фото Strana.ua
Ялинка в Києві, фото Strana.ua

Що дарувати

У рік металевого бика потрібно дарувати подарунки, які стануть в нагоді людині в повсякденному житті. Тому продумайте такий презент, який не буде припадати пилом на полиці в очікуванні свого зіркового часу. Більше того, подарунок необов'язково повинен бути дорогим або дуже оригінальним. Головне - практичність. А якщо ще й колір презенту буде світлим або навіть металевим, Бик особливо порадіє.

Знання - сила, а ви тепер точно у всеозброєнні! Рік Білого металевого бика принесе довгоочікуваний спокій, умиротворення і час для роботи над собою. Відзначайте його в колі сім'ї з простими і смачними стравами. Розслабтеся і отримаєте задоволення, адже символ прийдешнього року дуже не любить метушні!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Укрзалізниця різко змінила ціни і закрила продаж квитків: "До березня 2021 року".

Як повідомляв Знай.uа, українських водіїв змусять пригальмувати: "До 1 квітня".

Знай.uа писав, яким може бути життя на інших планетах? Вчені радять бути готовими до найнеймовірнішого.