Грузинський та український політичний діяч Михайло Саакашвілі висловився з несподіваною заявою в бік окремих громадян. Колишній президент Грузії стверджує, що необхідно очистити Україну від усіх олігархів.

Про це повідомляють на каналі "UA NEWS" В YouTube.

Екс-глава Грузії Михайло Саакашвілі також різко заявив про те, що в його владі є справжня історія.

Читайте Знай в Google News!

"Я-єдиний український політик з історією успіху, який разом з деякими винятками в українській політиці, не продаються, які не грають в ці олігархічні ігри. Ми зберемо величезну кількість людей, ми навчимо нових спартанців", - різко і емоційно висловився Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Крім того, він говорить про те, що збере 300 людей, які за 1 рік поміняють всі законопроекти і знизять податки. Також ці люди нібито збільшать реальний розмір пенсійних виплат і, в цілому, наведуть порядок в державі.

"Ми розберемося з криміналом, ми пересадимо всіх, хто грабує народ, ми повернемо назад українців, які виїхали з країни, і ми дамо Україні двозначну цифру економічного зростання", - з надією заявив колишній грузинський глава і діяч Михайло Саакашвілі.

Михайло Саакашвілі, скріншот до каналу "UA NEWS" в YouTube
Михайло Саакашвілі, скріншот до каналу "UA NEWS" в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також Саакашвілі стверджує, що він обов'язково займе крісло прем'єр-міністра України, щоб нібито звільнити країну від олігархів. За його словами, українська держава є найбіднішою європейською країною за рівнем ВВП, але багатою за іншими параметрами.

"Україна багата за фінансовими і природними ресурсами, але 7 олігархів тримають бідну Україну в руках", - з несподіваною заявою виступив Державний і політичний діяч Михайло Саакашвілі.

Нагадаємо, що стало відомо, що екс-глава Грузії Михайло Саакашвілі може претендувати на пост українського прем'єр-міністра.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Михайло Саакашвілі заявив про своє повернення до Грузії.

Також "Знай.ua" писав, що Михайло Саакашвілі заявив, що потрібно розвивати Україну, тому потрібно вживати заходів.