Тіффані Трамп - дочка чинного президента США і кандидата на другий президентський термін Дональда Трампа. Тіффані є дочкою Трампа від першого шлюбу, і зараз вона всією душею переживає за батька, який балотується на президентський термін вдруге.

За її життям стежить величезна кількість передплатників, і вона не забуває регулярно радувати їх цікавими фотографіями зі свого життя.

Чергову фотографію Тіффані Трамп опублікувала з одного з офіційних заходів перед виборами. Це був захід, проведений Республіканською партією на підтримку Дональда Трампа, який проводився в місті Grand Rapids, штат Мічиган. Його відвідала величезна кількість шанувальників Трампа, і Тіффані виклала цілу серію фото.

Користувачам сподобалася публікація Тіффані Трамп. Всього за 6 годин її публікація набрала понад 77 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дочка Трампа в розкішному вбранні показала результати схуднення

Як повідомляв портал Знай.uа молодша дочка Трампа стала дуже близька до анорексії