Улюблена доставка піци у Києві Mister Cat шокувала клієнтів дурнуватими акціями. Користувачам на телефони розіслали огидні акції.

Про це стало відомо із інформації від центру повідомлень Mister Cat своїм клієнтам.

Читайте Знай в Google News!

Mister Cat працює цілодобово, і щоб постійно бути з клієнтами на зв’язку, працює розсилка повідомлень. Однак хто би міг подумати, що повідомлення пише злісний працівник, якому не платять гроші, або який звільнився, а доступ до розсилки ще не відібрали. Вирішив "плюнути" у кашу власникам закладу.

"У*бок ты все еще покупаешь у нас? Вот ты лошара. Мы нас*али тебе в пиццу потому что зарплату не платят уже тритий месяц, жри урод и не подавись", - йдеться у повідомленні Mister Cat.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Варто також зауважити, що ще 31 жовтня повідомлення із акціями розсилали традиційні, а вже 2 листопад щось пішло не так...

"Щасливий Хелловін у Mister Cat! Завітай 31 жовтня до ресторану і гарантовано отримай подарунок - спецівльний напій, а також солодощі для дітей", - йшлося у повідомленні за 31 довтня.

От тепер справа кожного вірити, чи ні дурнуватим повідомленням піцерії, але такий факт трохи насторожує.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у " Сільпо "навчилися" продовжувати " життя продуктів, по три наклейки з датами на товарі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні гарантовано зростуть ціни, названо цілий ряд популярних продуктів.

Також "Знай.ua" писав, красивий зовні, але гнилий всередині, покупці попереджають про новий трюк супермаркетів.