Національний банк України у розпал епідемії коронавірусу поповнив свій автопарк сімома автівками преміум-класу на загальну суму близько 10 мільйонів.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив голова партії "Народовладдя", народний депутат України VIII скликання Юрій Левченко. Політик розповів про ″боротьбу з корупцією″ призначеного ″слугами″ голови НБУ на своїй сторінці у Facebook.

Левченко зазначив, що НБУ придбав сім дорогих автомобілів Toyota на загальну суму 9,45 млн грн. При чім постачальником Нацбанк вибрав колишнього регіонала.

″30 жовтня Національний банк України замовив в ТОВ ″Автосаміт на Столичному″ (кінцевий бенефіціарний власник - регіонал Таріел Васадзе) 7 автомобілів Toyota″, - вказує Левченко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нардеп детально описав характеристики автомобілів преміум-класу, якими НБУ оновив свій автопарк.

При цьому Левченко нагадав, що ″слуги″, призначаючи за поданням Зеленського головою НБУ Кирила Шевченка, розповідали про боротьбу з корупцією, і про те, що новопризначений керівник Нацбанку буде дуже позитивно відрізнятися від "поганих попередників", зокрема своєю "професійністю".

″І ось в серпні 2020 року, через місяць після призначення, Шевченко "починає боротьбу" та першим ділом оновлює люксовими автомобілями свій автопарк″.

″Коли олігархічна влада вчергове буде розповідати Вам байки про дефіцит бюджету, неможливість нормального забезпечення гідного рівня життя для вчителів та лікарів через брак коштів, виправдовувати побори в лікарнях "колосальними навантаженнями" на бюджет, згадайте цей допис″, - зазначив Юрій Левченко.