Вважається, що свині - це всеїдні тварини, які готові з'їсти все що завгодно. І дійсно, багато людей годують їх банальними відходами від власної їжі. Однак свині не відмовляться поласувати і м'ясом, іноді - навіть людяним. Саме така моторошна історія сталася в одному з мексиканських міст.

Мексиканець тримав свиню в своєму домогосподарстві. Він розраховував відгодувати і з'їсти її. Однак вийшло зовсім не так, як він планував. Одного разу чоловік пішов у свинарник і не повернувся звідти. Стривожені домочадці пішли перевірити, що ж затримало його там, і побачили просто жахливу картину – Свиня доїдала людську руку.

Свиня, фото: Pxhere
Свиня, фото: Pxhere

Достовірно невідомо, яким саме чином свині вдалося вбити свого господаря. Чому вона взагалі вирішила це зробити - ми і зовсім ніколи не дізнаємося. Однак ця історія вчить людей бути обережними зі свинями. Виявляється, вони теж можуть бути небезпечні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Залишили всього кілька кісток: голодні свині "розпатрали" власного господаря

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тисячі вбитих свиней і річка крові: моторошні наслідки боротьби з чумою в Південній Кореї

Також «Знай.uа " писав, що На Франківщину прийшла чума