На жаль, на пострадянському просторі маленькі діти часто піддаються сексуальному насильству. Педофіли використовують найрізноманітніші приманки, щоб привернути їх увагу.

Довірливі діти відгукуються, після чого відбувається непоправне. Вичхислити і зловити педофіла дуже складно, проте в російському місті Істра це все-таки вдалося.

Житель міста Істри, Московської області, поглумився над двома маленькими дівчатками. Маляткам було 7 і 9 років відповідно. 34-річний насильник під невідомим приводом заманив двох маленьких дівчаток в машину, де згвалтував їх. На щастя, він не вивіз і не вбив дітей.


Місцевій поліції вдалося затримати педофіла. За яких обставин це вдалося зробити, невідомо. Педофілом виявився місцевий житель, який має свою сім'ю – дружину і двох дітей. Жертви ґвалтівника госпіталізовані, і зараз проводиться їх обстеження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є.