Ні для кого не секрет, що продукти життєдіяльності бджіл, такі як мед, прополіс і пилок, корисні для імунітету. Найбільшої популярності вони досягають в період застуд - восени і взимку, тоді і меду, і прополісу стає більше в нашому раціоні. Але у цих продуктів є й інша сила, а не тільки підвищення імунітету.

Засіб для жінок і чоловіків з прополісом

Мало хто знає, що вживання прополісу допомагає жінкам полегшити болі при менструації, також це засіб допомагає стабілізувати гормональний фон. А ось для чоловіків прополіс корисний в плані підвищення витривалості і чоловічої сили. Крім того, лікувальні властивості прополісу дозволяють стабілізувати роботу серцево-судинної системи, печінки і нирок, що особливо важливо зрілим чоловікам.

Домашній афродизіак, фото-sovkusom
Домашній афродизіак, фото-sovkusom

Як приготувати засіб

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Інгредієнт

200 г бджолиного пилку;
1 кулька прополісу розміром з перепелине яйце;
400 г меду;
200 г волоських горіхів;

Приготування

Волоські горіхи подрібніть блендером, до них пересипте бджолиний пилок і ще раз подрібніть. Прополіс натріть на середній тертці. З'єднайте всі інгредієнти в Банку, ретельно перемішайте все.

Домашній афродизіак, фото-sovkusom
Домашній афродизіак, фото-sovkusom

Абсолютно однорідної маси ви не отримаєте: все одно будуть відчуватися частинки горіхів і прополісу. Але це анітрохи не відіб'ється на смаку кошти. Приймайте його вранці і ввечері по чайній ложечці натщесерце.

Домашній афродизіак, фото-sovkusom
Домашній афродизіак, фото-sovkusom

Між іншим, це засіб корисно не тільки для дорослих, але і для дітей. Давайте своїм малюкам його потроху для профілактики простудних захворювань. Воно сприятиме підвищенню імунітету. А спортсмени завдяки йому зможуть швидше відновлювати сили і енергію.

Домашній афродизіак, фото-sovkusom
Домашній афродизіак, фото-sovkusom

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ми публікували рецепт золотистої перловки з овочами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: оладки з кабачків з сиром і часником - чудове поєднання простих продуктів в швидкому рецепті

Також портал "Знай.ua" писав рецепт простої сирної запіканки до чаю.