Купівля продуктів у супермаркетах має свої переваги: тепло, великий вибір, часто недалеко від дому. Разом із тим, навіть у великих мережах йдуть на різноманітні хитрощі, щоб збільшити прибуток. Пропонуємо вам деякі поради, які можуть покращити ваші покупки.

Читайте Знай в Google News!

1. Завжди уважно розглядайте етикетки:

  • всі слова і цифри мають бути надруковані чітко
  • має бути лише одна етикетка
  • обирайте продукцію, на якій є не лише дата, а й конкретна година виготовлення
  • на етикетці має бути інформація про виробника
  • (всі ці показники дуже легко перебити).

Супермаркет, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Супермаркет, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

2. Уникайте розфасованих товарів, надавайте перевагу брускам сира чи ковбаси, пачці печива - так ви завжди зможете контролювати якість товару.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

3. Не купуйте продукти в кулінарії - в приготуванні цієї їжі найчастіше використовують продукти, які вже ось-ось зіпсуються, або вже зіпсувалися.

4. М`ясо на прилавку підсвічують спеціальними лампами, щоб їхній колір був більш привабливим - завжди просіть продемонструвати шматок перед тим, як вам його запакують.

5. Якщо заморожені овочі і ягоди зібралися у грудки - пакети вже було неодноразово розморожено, не купуйте таку продукцію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі одній з городянок продали шоколадні цукерки з"живою начинкою".

Як повідомляв портал Знай.uа, запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску.