В Якутії, селі Сунтар, стався кричущий випадок з дев'ятикласницею, яку вигнали зі школи, щоб вона не псувала "імідж закладу". Все через її вагітність і наступних пологів.

До неї додому особисто вирушила директриса. Жінка зажадала, щоб Олена Д. перевелася на вечірнє навчання. Однак батьки дівчинки не прийняли такий розклад,тому їм вдалося через суд домогтися, щоб школярка змогла знову ходити на уроки. Про це повідомляє видання "Комсомольская правда".

Читайте Знай в Google News!

Батько дівчинки розповів, що вона все ж хоче закінчити школу, незважаючи на збільшення багатьох інших турбот. У суді встановили, що таким чином педагоги порушили право неповнолітньої на освіту і позначили ці дії прямою дискримінацією. В результаті начальник районного відділення управління освіти отримав штраф.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Її батько під час дачі свідчень поділився деякою інформацією: "Дочка-дев'ятикласниця народила дитину. До нас додому прийшла її класна і почала вимагати: нехай переходить у вечірню школу, а то такі учениці шкодять іміджу школи. Після її відходу ми посварилися. Дочка з дитиною пішла до рідних, я випив і наламав дров". Наприкінці він заявив саме про бійку на вулиці.

Було винесено постанову про службову перевірку в школі, яку було проігноровано. Тому довелося втрутитися прокуратурі. Дівчинка ж повернулася в школу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, бив кулаками по голові, зламав ногу: на Тернопільщині поліція затримала горе-вітчима за "виховання" дитини.

Як повідомляв "Знай.ua", у Франківську молода матуся накоматозилась горілкою і відрубалась на лавочці - парк, дитина, перегар

Знай.ua писав, молода журналістка перемогла рак і розкрила правду про українську медицину: "Тут вміють вмирати"