Овен

Ваше щастя залежить тільки від вас — робіть впевнені кроки в його бік. Ініціатива буде винагороджена. Сьогодні приділіть час близьким друзям і коханій людині.

Телець

Щоб побороти осінню прокрастинацію, зосередьтеся не на величезній меті відразу, а на маленьких кроках до неї. Захистіть себе від людей, які даремно забирають Ваш час. Займайтеся спортом.

Близнюки

Сьогодні ви можете дозволити собі бути дещо старомодним. Це додасть вам неповторної чарівності, і дозволить зламати віковий бар'єр при спілкуванні з малознайомими людьми.

Рак

Раки, сьогодні Ви отримаєте задоволення від спілкування. Візьміть участь в організації розважальних заходів, відвідайте культурні заклади. Увечері деяких з вас відвідає Купідон. Але будьте обачні-зустрічі з представниками протилежної статі можуть пройти не так, як ви розраховували.

Лев

Леви, зірки передбачили позитивний і добрий день. Постарайтеся зібрати велику компанію-покличте далеких родичів, запросіть друзів і влаштуйте веселий захід. Якщо дозволяє погода, рушайте за місто-пікнік обіцяє бути цікавим. Але і кухонні посиденьки пройдуть непогано, головне, запастися смаколиками

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Діва

Сьогодні постарайтеся поберегти здоров'я-існує ризик простудних захворювань. Грійтеся теплим чаєм будинку. Увечері чекайте листа з доброю звісткою.

Терези

Терези, вас чекає сприятливий день. Намагайтеся частіше нагадувати собі про те, що ви красиві і розумні — це допоможе підняти самооцінку і поліпшити настрій. А від всяких критиків тримайтеся подалі-нехай роблять зауваження кому-небудь іншому. Сьогоднішнім вечором чекайте звісточки від старого друга-інформація виявиться корисною.

Скорпіон

Присвятіть цей день сім'ї, особливо старшим родичам. Від вас буде потрібно душевне тепло і терпіння. Намагайтеся не конфліктувати і слухати уважно, навіть якщо одну історію вам розповідають вже не в перший раз. Літнім людям як ніколи потрібні турбота і тепло.

Стрілець

Стрільці, небесні світила радять більше рухатися-сьогоднішній день хороший для прогулянок і організації веселих заходів на свіжому повітрі. Зателефонуйте з активними друзями. Приятелі не дадуть нудьгувати і рефлексувати і обов'язково придумають розвага, яке вам сподобається.

Козоріг

Козероги, сьогодні вам вдасться поглянути на світ по-новому — зірки передбачили знайомство з цікавими людьми. Спілкування буде яскравим, і не виключено, що приятельські відносини поступово переростуть в романтичні. Головне, не втрачати голову і частіше радитися з інтуїцією — вона не дозволить втягнутися в небезпечну авантюру.

Водолій

Водолії, присвятіть сьогоднішній день роботі по господарству і створенню затишку. Здійсніть давні дизайнерські задумки і не бійтеся експериментувати — домочадці підтримають всі ваші ідеї. На любовному небосхилі очікуються опади. Так що з'ясовуйте відносини з половинкою і не забувайте про користь теплих слів і компліментів

Риби

Риби, сьогодні багатьох представників знака потягне на побутові подвиги. Хтось візьметься рухати меблі, а хтось займеться ремонтом. Але намагайтеся не переробити-залиште кілька годин для спілкування з близькими і для повноцінного відпочинку. Зустріч з друзями бажано перенести на інший день — вам просто не вистачить часу.