Російське телебачення відзначилося черговою прогпвмою, змістом якої є абсолютні нісенітниці: вони стверджують, що пельмені створені за образом і подобою до планети Сатурн, знаменитої своїми кільцями.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна програма вийшла на телеканалі Рен-ТВ, який вже не вперше показує абсолютно недостовірну інформацію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цікаво, що у самій телепередачі відзначається проблема у зв'язку з тим фактом, що кільця сатурна неможливо побачити неозброєним оком — для цього потрібні телескопи.

Пельмені, скріншот: YouTube
Пельмені, скріншот: YouTube

За логікою програми, оскільки пельмені є відображенням небесного тіла, то були вони не звичайною їжею, а сакральною, наділеною ритуальним значенням.

"Нарешті на російському Рен-ТВ розкрили таємне походження пельменів - як виявилося, прабатьком страви став Сатурн. Мало хто знає, але борщ винайшли стародавні укри-марсіани, коли нудьгували за своєю рідною Червоною планетою", — жартують з цього приводу у Perepichka News.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пельмені з незвичайною начинкою: найкращий рецепт холостяків, який оцінить кожна жінка

Як повідомляв портал Знай.ua, Такого ви ще точно не куштували: запечені пельмені.

Також Знай.ua писав, Час смажити: як приготувати пельмені на сковорідці і не забризкати кухню