У Харкові стався кумедний інцидент, відео якого майже моментально поширилося по мережі, зробивши головних героїв зірками Інтернету. І не дивно, адже жителі міста могли споглядати, як вулицями міст носилася сім'я свиней, а з ними качка. Погодьтеся, таке можна побачити не кожен день.

Як розповіли очевидці, курйоз стався рано вранці 7 листопада в районі Харкова з приватними будинками.
Очевидці, яким вдалося відобразити картину, опублікували відео і фото в каналі Telegram "Харків Life".

"Звичайна Харківська сім'я в суботній ранок на прогулянці. Цікаво, а що робить там гусак? Він прийомний?"- задаються питаннями в адміністрації каналу.

Виявилося, що Гусак свині цілком собі товариш, а може бути і прийомна дитина. Одним словом, очевидці повеселилися знатно. Повеселіться і ви, дивлячись на це видовище.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Залишили всього кілька кісток: голодні свині "розпатрали" власного господаря

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тисячі вбитих свиней і річка крові: моторошні наслідки боротьби з чумою в Південній Кореї

Також «Знай.uа " писав, що На Франківщину прийшла чума