На Камчатці російські військові цинічно розстріляли ведмежатко та його маму після того, як тварини вилізли на підводний човен.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє місцеве видання "Камчатка Інформ".

Інцидент стався поблизу селища Рибаче на субмарині К-44 "Рязань" проєкту 667 БДР "Кальмар".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Жорстока сцена була знята на відео — саме це й спричинило значний розголос.

Ведмедиця на підводному човні, скріншот відео
Ведмедиця на підводному човні, скріншот відео

"Зараз цю ведмедицю завалять разом з ведмежам. З «Сайгою» підійшов. А по-іншому тут ніяк, її навіть відігнати не можна. Тут тільки валити. Якщо відігнати, вона потрапить або до одного села, або в інше. Ось так доводиться боротися з ведмедями на Камчатці. Все, зараз за борт впаде. Ведмежа труп, а вона ще жива", - каже голос за кадром на записі.

На записі чутні мінімум три постріли. Не виключено, що мама-ведмедиця була лише пораненою, а ось смерть ведмежатки, на жаль, не викликає сумнівів. "Ведмедик труп, а вона ще жива", - каже автор відео. Що сталося з пораненою твариною залишається невідомим.

Обережно! Відео містить сцени жорстокості до тварин

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Донбасі окупанти підступно підпалювали траву кулями і стріляли по ЗСУ, звіт ООС

Як повідомляв портал "Знай.uа" , на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС відзвітували про численні обстріли і загострення ситуації

Також "Знай.uа" писав, Донбас охопила підозріла тиша: ЗСУ не втрачають пильності і готові до миттєвого реагування