Національна поліція в Харківській області повiдомила про те, що було відкрито справу за фактом зникнення 61-річного мера Кернеса.

Із заявою звернувся активіст, який повідомив про відсутність зв'язку і даних про місцезнаходження Геннадія Адольфовича. 9 листопада справу було відкрито за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" з позначкою "безвісти зниклий". Він відсутній в Україні протягом вже 54 днів.

Читайте Знай в Google News!

4 листопада він був оголошений Харківським міським головою територіальною виборчою комісією. Він переміг у першому турі з результатом 60,34% і очолив місто втретє. Але ось виборчі перегони Кернес провів у лікарнях після госпіталізації через коронавірус.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Незабаром повідомлення поліції було видалено.

Загострення хронічних захворювань зажадали лікування в Шарите в Берліні. У його команді протягом останніх двох місяців спростовують чутки про його смерть. Вони заявляють, що він живий і йде на поправку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер Кернес: що відповіли його друзі та рідні на повідомлення про смерть Геннадія Кернеса. Не так давно в соціальній мережі з'явилася несподівана інформація про те, що міського голови Харкова Геннадія Кернеса більше немає в живих.

Як повідомляв "Знай.ua", хворий Кернес поступився кріслом подружці Кучера: "я відмовляюся"

Знай.ua писав, хворий Кернес став мером електронною поштою. У повідомленні зазначено, що виборча комісія отримала заяву і документи від Кернеса.