2020 рік, який вже точно став одним з найважчих у житті для кожного з нас, - підходить до кінця.

Прийшла пора не тільки збирати урожай з успіхів і втрат, а й готуватися до зустрічі нового 2021 року, який обов'язково стане кращим часом для досягнення цілей, розвитку, відпочинку та нових романтичних пригод.

Щоб 2021 рік став точно краще, ніж 2020 року, до нього необхідно ретельно готуватися. У цій статті ми розповімо про традиції вибору нарядів для новорічної ночі і подаруємо кращі поради щодо вибору костюма в ніч приходу Року Бика.

Рік Бика: як зустрічати свято?

Новий рік: джерело: YouTube
Новий рік: джерело: YouTube

В наше життя знову приходить Білий Металевий Бик, зустрічати якого астрологи і експерти з китайськоъ езотерики радять в домашній обстановці. Це не означає, що вам потрібно обов'язково зустрічати Новий рік в тихій обстановці. Це саме час для галасливої вечірки з багатьма гостями, що вже точно сподобається господареві Нового року.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Підготуйте галасливі розваги, накрийте смачний стіл і влаштуйте танці до ранку, що точно потрібно кожному з нас, щоб отримати належну розрядку в свято.

Кращі кольори для зустрічі Нового року: розбір

Новий рік: джерело: YouTube
Новий рік: джерело: YouTube

Астрологи точно знають, в яких кольорах варто зустрічати 2021 рік. У рік Білого Металевого Бика важливо входити в таких кольорах, як: сірий, блакитний, бежевий, сріблястий. Також експерти радять підібрати гардероб зі світлих, теплих і бежевих тонів.

Також езотерики відзначають, що в рік Бика слід відмовитися від агресивних і хижих принтів. Крім того, важливо розуміти які кольори і що представляють. Наприклад, якщо ви хочете більше грошей в 2021 році, то вам слід підібрати білий наряд, якщо ви шукайте любов, то вам потрібен сіртй і світлий одяг.

І до речі, надягати червоне плаття або костюми в Новорічну ніч 2021 року - категорично заборонено.

Головні модні тенденції 2021 році: які кольори будуть модні в Рік Бика

Новий рік: джерело: YouTube
Новий рік: джерело: YouTube

Що можна надіти, щоб бути модною, але при цьому не злякати удачу? На корпоратив або домашню вечірку підійдуть сукні та вечірні прикраси. Якщо ви думаєте, яке поєднання кольорів і прикрас будуть уменстним для того, щоб піти в ресторан або в гості в подрузі, то вам слід зупинитися на класиці.

В одягу завжди доречні чорний колір, бежеві відтінки, білий, постільні палітри і кольору неба і води.

Якщо ви хочете влаштувати яскраву фотосесію, то можна підібрати ефектну пишну спідницю, комбінезони з паєтками або стразами.Также доречним буде зробити наряд класичного типу і трохи пограти з ним, надівши пачку.

Хорошим рішенням буде надіти міді, принт в квіточку і вибрати в ряд до них стильну біжутерію. Згадуємо про те, що немає нічого більш актуальною чорного плаття, яке може бути, як і класичним, так і сучасним. Чорні сукні різного фасону і виконання - ідеальний варіант.

Жінці на корпоративне свято або для візиту в нічний клуб потрібно підбирати універсальні і зручні луки, адже ми ніколи не знаємо, як повернеться черговий захід. Треба пам'ятати, щоб наряд був не тільки стильним, але і комфортним, адже немає нічого страшніше зіпсованого вечора через незручні туфлі або не зручну сукню. Повним жінкам також варто турбуватиметься про те, щоб їх наряд вигідно підкреслював їх принади і ховав недоліки від сторонніх очей.

Наряд на Новий рік 2 021 для жінок: підбираємо по знакам Зодіаку

Новий рік: джерело: YouTube
Новий рік: джерело: YouTube

Якою буде новорічна вечірка - таким і буде весь рік. Якщо ви точно вірите в цю мудрість, то нам нема чого додати крім того, щоб нагадати про те, що чоловікові або жінці обов'язково потрібно вибирати одяг, орієнтуючись на свій знак зодіаку.

У Східному Гороскопі багато тварин-покровителів того чи іншого року. Є рік Кролика, Дракона, Тигра Півня і навіть Собаки. Одягни чорне плаття в рік Півня, замість того, щоб вибрати червоні труси і ви можете втратити свою удачу.

Якщо ви хочете дізнатися, що потрібно одягнути вагітній дівчині, яка відпочиває на дачі або на ранок дитині в школу або садок і дізнатися про те, як виглядати актуально і при цьому, не порушувати рекомендацій езотериків, то у нас є для вас рішення. Завжди надягайте лише ті кольори, які точно підійдуть вам за гороскопом.

Вогняна стихія (Овни, Леви, Стрільці)

Овнам слід зупинити свій вибір на одязі яскравих і насичених кольорів - червоному, жовтому, лимонному, помаранчевому. У літній і зимовий час Левам варто зупинити вибір на складних нарядах і дорогих прикрасах, а Стрільцям зупинити вибір на бірюзових і срібних відтінках.

Повітряна стихія (Близнюки, Терези, Водолій)

По-перше, представникам повітряних знаків зодіаку не варто надягати складні наряди агресивних кольорів. Близнюкам рекомендують одягатися в стилі мінімалізм, вибирати світлі відтінки і білі речі. Якщо ви хочете одягнути дівчинку-Терези, то пам'ятайте, що вже в маленькому віці вона знає, як хоче виглядати і ймовірно зупинити свій вибір на яскравому вбранні, який буде відрізняти її від ровесниць. Якщо ви або ваша дитина Водолій, то ви точно виберете ексцентричні фасони і складні прикраси.

Знаки Землі (Телець, Діва, Козеріг)

Тельцю завжди важливий комфорт і стриманість в одязі. Крім того, якість матеріалів для Тельців і тих же Козерогів - не порожні слова. Приготувати складний наряд ймовірно захочуть Діви, які ретельно підбирають прикраси і часто готують складні і продумані образи для виходу в світ.

Знаки Води (Раки, Скорпіон, Риби)

Дівчинці, народженій в Раку, важливо вибирати яскраві кольори, які б допомогли підчеркнути її яскраву індивідуальність і природну харизму. Для хлопчика, народженого в Скорпіоні, можна вибрати стриманий, але дорогий образ, а Рибам - жіночний або навпаки, - підкреслено маскулінний образ.

Що потрібно хлопцю: вибираємо образ підлітку або чоловікові

Хлопчику на шкільний бал або хлопцю на вечірку в офісі на старий Новий рік можна вибрати будь-який образ. Ваш вибір залежить від особистого смаку, бюджету і вашого психологічного стану. Якщо вас цікавлять універсальні образи для хлопців або чоловіків, то у вас є два варіанти - класичний і модний. Саме ці два стиля - ідеальні для вечірок на Новий рік і офіційних заходів в святковий сезон.