Листопад в Україні проходить за графіком. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко. За її словами, на більшій частині території нашої країни буде сухо, але також очікуються сильні тумани. Зокрема, в ряді регіонів України видимість на дорогах буде до 100-400 метрів.

Також доведеться одягатися тепліше. Зокрема, температура повітря вночі буде варіюватися від 4 градусів тепла до 3 градусів морозу. Через заморозки на дорогах може виникнути ожеледиця, тому водіям необхідно перевірити наявність зимової гуми.

Туман у Києві, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Туман у Києві, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Найтепліше буде на Закарпатті та на півдні України – до 10 градусів вище нуля. Що стосується опадів, вони ймовірні тільки на півночі нашої країни. Може пройти невеликий дощ і мокрий сніг.

У столиці України очікується типова Листопадова погода. Буде сухо і без будь-яких опадів. Температура повітря вночі буде до -2 градусів, а вдень потеплішає до +6 градусів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, погода на 12 Листопада для всієї України: синоптик назвала найхолодніші області

Як повідомляв портал "Знай.uа", українських полярників станції Вернадського завалило снігом під кінець " антарктичної весни"

Також, "Знай.uа" писав, що в Україну прийдуть морози-названа дата і найхолодніші регіони