Натягуємо маски на ніс: українців масово оштрафували на 17 тисяч, каяття не допоможе

Починаючи з 12 березня в Україні копи склали понад 45 тисяч адмінпротоколів за порушення карантинного режиму. У більшості випадків санкції застосовувалися до офіціантів і продавців, клієнтів магазинів, а також супермаркетів.

карантин в Україні, фото: unian
карантин в Україні, фото: unian

Парламент продовжує наводити "марафет" – 4, 5 млн піде на килими, телевізори та годинники для донецьких чиновників

У той час, коли потік обурень на неможливість отримати медичну допомогу в лікарнях та шалені черги до приватних лабораторій заради тестування на COVID-19 лише зростає, представники Парламенту спокійнісінько продовжують наводити марафет у своїх кабінетах. На додаток до замовлених у листопаді "золотих" софтів та реставрації однієї з адмінбудівель в центрі Києва, на які піде близько 130 млн грн, Управління справами Апарату Верховної Ради днями ще більше розширило список планових закупівель.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Верховна Рада - фото Знай.ua
Верховна Рада - фото Знай.ua

Google спіймали на заграванні з Путіним і образі україномовних

Google Перекладач записав всіх українців до російськомовних. Якщо задати в Google Translate фразу ″частина україномовного населення″ із завданням перекласти її на російську мову, то перекладач із якихось зрозумілих лише йому причин видає: ″частина російськомовного населення″.

Пошувик Google, ілюстративне фото з вільних джерел
Пошувик Google, ілюстративне фото з вільних джерел

На їжу доведеться збирати останнє? ООН стривожила українців "тотальною" бідністю, під загрозою мільйони

В Україні понад дев'ять мільйонів жителів можуть зіткнутися з дуже важким матеріальним становищем. В ООН зазначили, що з початку пандемії вже понад 80% українських домогосподарств втратили джерело постійного доходу.

Карантин в Україні, фото: Unian
Карантин в Україні, фото: Unian

Чорна п'ятниця: лайфхаки для новачків і поради для досвідчених покупців

Чорна п'ятниця (Black Friday) спокушає покупців дивовижними пропозиціями та акціями. Як зробити дійсно вдалі покупки в цей день? На які пропозиції варто звернути увагу?

Чорна п'ятниця 2020
Чорна п'ятниця 2020: Facebook