Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців, перебуваючи в державній клініці" Феофанія " на самоізоляції. Він поділився інформацією про своє самопочуття і подякував усім за підтримку.

Він записав своє відеозвернення, в якому зазначив, що COVID-19 не оминув і його, проте він відчуває себе досить добре.

Читайте Знай в Google News!

Володимир Зеленський зазначив, що перебуває на самоізоляції вже третій день, проте від роботи не самоізолювався, продовжуючи виконувати свої обов'язки. "Всі органи влади, вважаю, працюють в нормальному режимі", - додав президент.


Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Зеленський зазначив, що продовжує проводити важливі переговори і нараду всі ці дні онлайн, і приймає дзвінки. Потім він подякував усім за побажання якнайшвидшого одужання, підтримку і теплі слова. "Спасибі за це кожному з вас", - підсумував президент України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці прорвалися в "Феофанію" до Зеленського і Єрмака: сувора секретність, VIP-клієнти і дорогі консультації.

Як повідомляв "Знай.ua", українці отримають компенсацію за контакт із зараженими Covid-19: як домогтися допомоги.

Знай.ua писав, натягуємо маски на ніс: українців масово оштрафували на 17 тисяч, каяття не допоможе. Правозахисники кажуть, що часто судді після каяття "прощають" провинилися українців і обмежуються усним попередженням.