У Дніпрі пройшов конкурс дитячого малюнку на вельми цікаву тему: ″Мій улюблений олігарх″.

Читайте Знай в Google News!

Конкурс провела галерея ″Артсвіт″, а ініціатором і автором ідеї був художник Максим Ходак. У конкурсі взяли участь діти віком від 6 до 14 років.

Як відомо, політики та можновладці полюбляють використовувати дітей для піару. Але чому прийшла в голову художнику ідея заставити дітей малювати портрети олігархів, не відомо.

У концепції конкурсу йдеться про те, що метою такого заходу було ″показати вдячність олігархам″.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

″Метою конкурсу було показати вдячність олігархам. Багато років ми завдячуємо їм розвитком нашої економіки, підняттям іміджу України та збереженням природних багатств! А, як відомо, дитячі очі бачать цей світ більш відкрито, їхні погляди сповнені любові та щирості, тому цікаво поглянути на малюнки дітей, які зображатимуть улюбленого олігарха, якого вони оберуть самостійно″, - йдеться в концепції.

Результати конкурсу оголосили 1 листопада, а 12-го організатори вирішили ще раз привітати переможців, оприлюднивши їхні малюнки у Facebook.

Як можна побачити, серед робіт переможців портрети Ігоря Коломойського, Юлії Тимошенко, Рената Ахметова, Петра Порошенка та Віктора Пінчука.

Українців розлютило таке цинічне використання дітей у політичних іграх і вони висловили своє обурення у коментарях до повідомлення про результати конкурсу.

″Готуєте лохторат з маличку″

″Це ж прикол, правда? ″

″Ви що,***нулись?″

″А де конкурс ″мій улюблений маньяк″

″Боже, який треш і днище″, - пишуть українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, олігарх з Тернопільщини Фірташ став третім у списку найбагатших українців

Як повідомляв портал Знай.ua, Пінчук планував продавати колеса Укрзалізниці в 4 рази дорожче собівартості

Також Знай.ua писав, Пінчук, Коломойський і Суркіси вибили собі дешеву електроенергію коштом бюджету і зеленої енергетики