В ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" відбулося пряме включення з ресторатором, співвласником фан-барів "Банку" і мережі ресторанів "Челентано" Максимом храмовим. Обговорювалося рішення чинної влади щодо введення "карантину вихідного дня".

Він заявив, що держава провокує агресію і недовіру з боку представників бізнесу.

"Рівень агресії, неприйняття, недовіра доходить до того, що люди і правда збиралися йти палити шини під офіс президента. Зупинило тільки те, що там зараз нікого немає", — сказав ресторатор.

Він також додав, що поведінка влади виглядає як залишки комуністичного ставлення, мовляв "інтелігенція все стерпить". Звідси і таке байдуже ставлення влади до бізнесменів і рестораторів.

" з самих почав карантину наша індустрія була за повний локдаун. Ми самі закривали Ресторани, бо знали: так треба. Ми довіряли прийнятим рішенням. Те, що робить влада зараз, лише збільшує прірву недовіри між бізнесом і владою"

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За його словами, проблема не в тому, які рішення вони приймають. А в тому, що вони абсолютно не розуміють ні природу, ні специфіку бізнесу. Вони не ведуть ніяких консультацій перш, ніж приймати свої," абсолютно безглузді " рішення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві померла дружина ексміністра охорони здоров'я: "не зміг врятувати... прощай".

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.