На думку нумерологів і астрологів, та й взагалі багатьох людей, п'ятниця 13 листопада є не надто хорошим днем. Проте, як втішають фахівці, не варто опускати рук, а лише прислухатися до корисних порад і провести цей незвичайний день правильно.

Читайте Знай в Google News!

Про особливості цього магічного і загадкового дня розповідає сайт "Слова і фрази".

В першу чергу, п'ятниця 13-те є символом хаосу і плутанини. Але цього разу місяць буде перебувати в знаку Терезів, тому проблем буде менше, ніж зазвичай. Та попри все цей день залишається найнебезпечнішим в листопаді.

П'ятниця 13-те, фото: кадр з відео
П'ятниця 13-те, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сьогодні краще не сваритися з людьми. Адже будь-які суперечки і негатив можуть привести до розриву відносин. Це дуже небезпечно, оскільки відверне від вас удачу.

Дуже небезпечними будуть також з'ясування відносин з незнайомцями. Ці люди можуть наврочити. В п'ятницю 13 кількість пристріту різко зросте. У такі дні категорично заборонено проводити ритуали на приворот або відворот.

Крім того, у п'ятницю 13 не можна витрачати багато грошей, давати в борг, брати кредити, ризикувати і влазити в авантюри. Щобільше, цього дня активізуються шахраї, які можуть жорстоко обдурити, тому не будьте сьогодні надто довірливими.

П'ятниця 13-е, скріншот: YouTube
П'ятниця 13-е, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський у День писемності та мови розповів, як не стати схожим на Азарова. Також глава держави розповів, як сам вивчав українську мову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла, що зміниться у харчуванні школярів: меню на два тижні, нові санітарні норми та інше. Перша леді взяла участь в онлайн-нараді з оновлення системи шкільного харчування

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку