У Києві на Дніпрі 20-метрову яхту з людьми на борту охопило полум'я. Жертв і постраждалих немає, пожежу ліквідували рятувальники ДСНС.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" пресслужба Головне управління ДСНС України у м.Києві.

За даними ЗМІ, на яхті була запланована вечірка. Схоже, що свято й справді було "вогонь", однак закінчилося все пошкодженням цінного майна.

Пожежа на яхті у Києві, фото ДСНС
Пожежа на яхті у Києві, фото ДСНС

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"13 листопада о 21:16 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла на яхті неподалік вул. Лютневої поблизу о. Жуків, Ольгінський залив, що у Голосіївському районі столиці.

На місце події негайно було направлено пожежний корабель та рятувальників 17-Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю було встановлено, що на орієнтовній відстані 250 м від берега горить яхта довжиною близько 20 м.

О 23:59 вогнеборці ліквідували пожежу.

За попередніми даними, люди, які знаходилися на судні, були підібрані іншим човном.

Жертв та постраждалих немає.

Причина загоряння наразі встановлюється", — йде мова у повідомленні рятувальників.

Також у ДСНС поділилися відео, на якому можна побачити процес гасіння об'єкту на воді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві дітей рятували з палаючого готелю - "Бачила копа з немовлям на руках".