Овен

Тиждень був досить напруженим, тепер подбайте про те, щоб ваш відпочинок був повноцінним. Відновіть сили, займайтеся тим, що любите, Смачно поїжте. Купідон каже, що незабаром збирається" підстрелити " вас, так що будьте обережні, а то як закохаєтеся!

Телець

Тельці, небесні світила рекомендують провести цей день в тиші. Знайдіть час для роздумів і спокійного відпочинку. І не засиджуйтеся перед комп'ютером — віртуальне спілкування нічого нового сьогодні не принесе. Вечір хороший для неспішних прогулянок. Можете поєднати приємне з корисним і запросити на побачення половинку.

Близнюки

Припустимо, ви миєте підлоги і хочете, щоб вони сяяли. У якийсь момент доведеться зупинитися, щоб дати воді висохнути і побачити результати Ваших зусиль. Якщо ж не зупинитися, цього не станеться. У Вас може бути ідеально чиста підлога, але ви не знаєте напевно! Корисно зробити коротку паузу, щоб оцінити, що ваші зусилля принесли Вам в тій чи іншій області. Зупиніться і узрите!

Рак

Раки, активність знизилася, настрій впав — не хвилюйтеся, зірки впевнені, що ваша нудьга скоро пройде. Головне, грамотно боротися з депресією. Оточіть себе красивими речами, поспілкуйтеся з приємними людьми, відвідайте місця, де ви відчуваєте себе комфортно. Можете подарувати собі коханому річ, про яку ви давно мріяли.

Лев

Леви, намагайтеся не озвучувати свої плани-і удачу не злякаєте, і злих людей не привернете. Якщо захочеться розважитися, придумайте якусь нову забаву. Але для початку зберіть компанію друзів-з приятелями і з парашутом стрибати цікавіше, і альпінізмом займатися веселіше. Але краще обійдіться без ризику і екстриму.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Діва

Діви, сьогоднішній день хороший для боротьби зі шкідливими звичками. Складіть список залежностей, від яких ви хочете позбутися. Півсправи зроблено-залишилося звернутися за допомогою до друзів. Можливо, приятелі запропонують незвичайний метод вирішення проблеми-спробуйте і не бійтеся невдач (якщо що, повторіть іншим разом).

Терези

Зірки довго спостерігали за представниками вашого знака і зрозуміли — ви не вмієте відпочивати і навіть у вихідні знаходите заняття. Постарайтеся викинути з голови всі проблеми і розслабтеся. Можете зробити сумне обличчя і натякнути половинці, що Ви мрієте про подорожі — кохана людина обов'язково що-небудь придумає.

Скорпіон

Скорпіони, намагайтеся рахуватися з інтересами і почуттями близьких людей — домочадці сьогодні не в дусі, і багато буде залежати від вас. Не згадуйте давні конфлікти і побалуйте родичів — наприклад, організуйте пікнік. А якщо не хочеться мерзнути на вулиці, влаштуйте кухонний захід — з чаєм і тортиком.

Стрілець

Стрільці, зірки назвали сьогоднішній день днем примх-мова йде про вас, так що сміливо озвучуйте свої найпотаємніші бажання. Можете навіть трошки похникать-раптом родичі повірять у ваші переживання і зроблять все, про що ви попросите. Але вчіться бути вдячними-з вас організація веселої вечірки

Козоріг

Козероги, присвятіть цей день собі-відмовки не приймаються, так що кидайте важливі справи і насолоджуйтеся життям. Побалуйте організм смаколиками або поплещіться в теплій ванні з піною. Коли втомитеся розслаблятися, здзвонитеся з друзями — можливо, сьогодні вас запросять в гості або покличуть на цікавий захід.

Водолій

Водолії, сьогоднішня доба подарують багато яскравих вражень. Але пам'ятайте, що удача не приходить в гості просто так — намагайтеся частіше проявляти ініціативу. Особисті проблеми бажано вирішувати після обіду-спробуйте вгадати бажання коханої людини і не нагадуйте своїй половинці про минулі гріхи.

Риби

Риби, сьогодні вас чекають сюрпризи від Купідона. Ситуація на любовному небосхилі порадує. Опади закінчилися, Хмари розсіялися — саме час відправитися на пошуки половинки. Якщо ж ви вже знайшли свою долю, подумайте про те, як урізноманітнити особисте життя. Наприклад, влаштуйте спільну романтичну фотосесію на природі